V tyto horké letní dny přijde určitě vhod něco na osvěžení. Koktejl z kustovnice čínské, kterou známe spíš pod názvem goji, nás může překvapit svoji zajímavou a i s ničím nesrovnatelnou chutí.
Jednoduchá příprava a výsledek zaručen. Koktejl nás občerství, zasytí a navíc dodá tělu dostatek karotenu. Výborná kustovnici cizí neboli goji na tento koktejl je z partnerského webu Adaptogeny.
Nejlepší způsob, jak ji jemně rozmixovat v koktejlu a nemít tam drobné kousky, je kustovnici předem namočit a nechat nabobtnat v teplé vodě. Vody nedáváme mnoho, abychom si výsledný koktejl nezředili. Bude stačit jen množství, kdy je kustovnice právě horkou vodou zalita.
Nabobtnanou kustovnici, asi po 10 minutách, vpravíme i s namáčecí tekutinou do mixéru. Společně se sojovým nápojem „Kalma“ natural při vysokých otáčkách namixujeme do pěny.
Dle zkušenosti není potřeba ani doslazovat, kustovnice je sladká dostatečně, a koktejl má přijemnou a velmi osvěžující příchuť.
Teď již jen zbývá popřát dobrou chuť.