
Nejdříve si připravíme kuřecí maso, které nakrájíme na větší kousky. Maso naložíme do marinády a necháme naležet alespoň 6–8 hodin. Samotná příprava je pak již snadná. Do slané vody dáme vařit rýžové těstoviny.
Souběžně na pánvi restujeme na olivovém oleji krájený česnek s drobně pokrájenou cibulkou.
Pak přidáme kuřecí maso, které promícháváme, aby se ze všech stran opeklo a „zatáhlo“.
K masu přidáme i zbylou marinádu, kterou vytřeme a misku vypláchneme horkou vodou a vše přidáme k masu. Pak necháme chvíli maso podusit.
Kuřecí maso je velmi brzy měkké. Jakmile je hotové, přidáme pokrájenou červenou papriku, stonky špenátu nakrájené nadrobno a nakonec jemně pokrájené čínské zelí, kterého můžeme dát až dvakrát více, nemáme-li špenátové stonky.
Dlouho již nedusíme, spíž jenom vše dobře prohřejeme, aby se pokrm sjednotil.
Zelenina by měla zůstat ještě trochu křehká.
Kuřecí směsí poklademe uvařené rýžové nudle a můžeme podávat.